logopedist Cisca TeskeMijn naam is Cisca Teske, woon in Oegstgeest en ben de trotse moeder van 2 zonen. In mijn
vrije tijd ga ik graag Salsa dansen. In 1996 ben ik als logopedist afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en daarna gaan werken bij de Leidse Buitenschool in Katwijk waar ik nog steeds met veel plezier werk. Naast mijn werk bij de Leidse Buitenschool heb ik een aantal jaren bij Cardea en een andere logopediepraktijk gewerkt en sinds 2021 werk ik via logopediepraktijk Urlus op de dinsdag en vrijdag bij De Windvang.

Ik heb mij gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met een ontwikkelingsprobleem en zorg dat mijn kennis door middel van bijscholing continue op de hoogte wordt gehouden om zo mijn cliënten de beste zorg te kunnen leveren. Ik ben lid ben van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie (NVLF) en sta ook ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP).
 
Het werken met de kinderen en hun ouders en de samenwerking met de leerkrachten geeft mijn werk binnen de gezelligheid van een school een extra dimensie. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen bij mij en met plezier naar logopedie komen. Hierdoor kunnen en durven kinderen te groeien in hun ontwikkeling. Ik neem de tijd om kinderen te laten wennen en ze te leren kennen. In mijn behandelingen gebruik ik mijn creativiteit om het (spel)materiaal aan te passen aan het kind. Ieder kind is immers uniek!

 • logopedist Mariëlle Urlus Mijn naam is Mariëlle Urlus. Ik ben geboren op 11 mei 1984 in Noordwijk. Mijn studie logopedie heb ik gevolgd aan de Hogeschool Utrecht.

  Sinds juli 2008 ben ik afgestudeerd en ben ik aan het werk gegaan in een vrijgevestigde

  LEES MEER
 • logopedist Cisca Teske Mijn naam is Cisca Teske, woon in Oegstgeest en ben de trotse moeder van 2 zonen. In mijn
  vrije tijd ga ik graag Salsa dansen. In 1996 ben ik als logopedist afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en daarna gaan werken

  LEES MEER
 • logopedist vacature Kom jij ons team versterken?

  "Altijd al willen werken met kinderen…"
  "Hou jij van kinderen met een uitdaging…"

  Dan ben je bij logopediepraktijk Urlus aan het goede adres. Voor de volgende locatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

  LEES MEER